Analisis Glen Hooke

Ramai pengarang sistem loteri sebenarnya bukan pemain, Glen Hooke adalah. Menjadi pemain itulah yang mendorongnya mencipta sistem Loteri Formula Satu. Kisah Glen Hooke boleh berlaku kepada sesiapa sahaja yang ingin berjaya memenangi loteri. Tetapi tidak seperti kebanyakan orang lain, dia mengambil kesempatan daripadanya Pasporbet.

Seperti kebanyakan kita, Glen Hooke hanyalah orang biasa. Walaupun dia suka bermain loteri, kadar kejayaannya tidak begitu tinggi. Semasa menentukan nombor yang hendak dipilih, dia mencuba perkara yang sama yang dilakukan oleh kebanyakan pemain. Dia akan bertanya kepada ahli keluarganya apakah nombor bertuah mereka. Dia akan menggunakan garisan dan pepenjuru yang kelihatan bagus di atas kertas.

Glen Hooke juga akan meletakkan semua nombor pada kepingan kertas dan menariknya keluar. Memimpikan nombor pada waktu malam adalah kaedah lain yang dia akan cuba. Kaedah ini dan lain-lain telah dicuba oleh kebanyakan kita.

Meragui apa yang dia lakukan, Glen Hooke tertanya-tanya sama ada dia hanya membuang masa dan wangnya. Kerana dia turun hampir $28,000, dia sampai ke tahap di mana dia mempertimbangkan untuk berhenti bermain. Pertemuan secara kebetulan mengubah hidupnya dan mungkin juga hidup anda.

Di sebuah bar pada suatu malam, Glen Hooke duduk di sebelah lelaki yang tidak dikenalinya. Apabila cabutan loteri bermula di TV, mereka berdua mula menyemak nombor mereka. Menekan hanya satu nombor, Glen Hooke berasa sedih seperti biasa. Dia perasan bahawa lelaki yang duduk di sebelahnya mula tersenyum apabila nombor itu diturunkan.

Glen terpaksa bertanya kepadanya bagaimana keadaannya. “Saya mendapat 5 daripada 6 nombor” lelaki itu memberitahunya. Terkesan, Glen bertanya kepada lelaki itu berapa banyak wang yang telah dimenanginya. Lelaki itu menjawab bahawa dia sebenarnya tidak memenangi sebarang wang. Ia hanya hobi untuk mengetahui berapa banyak nombor yang betul dia boleh memilih lelaki yang dinyatakan.

Tidak perlu dikatakan, Glen Hooke mula menyoalnya dan mendapat tahu bahawa dia adalah seorang profesor matematik di universiti berhampiran. Profesor itu mengakui dia menggunakan formula yang telah dia bangunkan yang akan menghasilkan nombor kemenangan dalam 8 daripada 10 permainan. Lelaki itu menyatakan dia telah membangunkan formulanya selepas menghabiskan lebih 27 tahun menyusun maklumat mengenai lebih 50 permainan yang dimainkan di seluruh dunia.

Bekerja sebagai pakar IT, Glen Hooke melihat sekali gus dia boleh menggunakan formula ini dan mencipta sistem loteri yang menang yang boleh memberi manfaat kepada ribuan orang. Ini boleh memberi manfaat bukan sahaja permainannya sendiri tetapi juga membantu ramai orang lain.

Akhirnya selepas berminggu-minggu perbualan, Glen Hooke meyakinkan profesor untuk membenarkan dia menggunakan formulanya. Selepas menggunakannya, dia tahu bahawa ia boleh menjadi kejayaan besar dengan menggabungkan formula dengan pengetahuannya untuk membangunkan perisian. Dan betul dia.

Untuk 5 tahun akan datang, Glen Hooke mengupah pengaturcara komputer untuk membantu mereka bentuk sistemnya. Ia ternyata menjadi satu usaha yang sangat kompleks. Mereka terpaksa mengambil kandungan profesor selama 27 tahun dan menjadikannya seperti yang dibayangkan oleh Glen. Dia dan profesor memutuskan untuk melakukan ujian lapangan dengan sekumpulan pemain yang dipilih secara rawak dan merekodkan penemuan.

Kerana penemuan itu sangat berjaya, kerja mereka dikenali sebagai Sistem Loteri Formula Satu. Maklumat dan penyelidikan mereka kini boleh digunakan oleh semua orang. Kita semua boleh belajar daripada dan menggunakan kisah hebat Glen Hooke untuk kelebihan kita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *