Jangan Katakan “Edge” – Ini Bukan Tentang Benjamins!

Ejen bebas ini berkuat kuasa sepenuhnya dan dengan Perjanjian Perundingan Kolektif yang baru, tindakannya cepat dan marah. Beberapa nama marquee telah dicetak termasuk yang boleh dikatakan terbaik dalam campuran, Edgerrin James. Colt mengambil masa kurang dari 24 jam untuk menandatangani perjanjian empat tahun, $ 30 juta dengan Arizona Cardinals, wang bonus dijamin $ 11.5 juta.

Tidak pernah berjuta-juta dolar dilemparkan kepada saya sekaligus, saya hanya dapat membayangkan apa yang mega888 fikirkan ejen bebas premium dalam menguji pasaran. Adakah komuniti, peluang untuk menang, kesesuaian pasukan, atau faktor lain BENAR-BENAR bermaksud apa-apa atau hanya hiasan tingkap untuk menyamar dan mengalihkan perhatian dari jumlah wang tidak senonoh yang dibayar oleh atlet profesional? Dengan Edgerrin James, ini pasti mengenai wang!

Pemain berusia tujuh mega888 dari Miami, James pastinya merupakan salah satu elit NFL dan layak dibayar seperti itu. Diambil dengan pilihan keseluruhan keempat dalam draf 1999, James mempunyai catatan francais Colt untuk percubaan (2188), ela (9226) dan touchdown (64). “Edge” secara amnya percaya tangan juga memiliki 356 penerimaan untuk 2,839 ela dan 11 touchdown bersama dengan 157 kali untuk 616 ela dan lima touchdowns bersama dengan 28 resepsi untuk 222 ela dalam sembilan permainan playoff.

Pro Bowler memenangi empat gelaran berturut-turut dalam dua tahun pertamanya di liga dan dinobatkan sebagai Rookie Offensive of the Year 1999 setelah mendapat 1,553 ela dari 369 kereta. James mempunyai 49 permainan 100+ meter (8 Sepanjang Masa), Colts berada dalam kedudukan 43-6. James juga mencatatkan jarak 100 meter dari scrimmage dalam 75 daripada 96 permainan kerjayanya.

Sebenarnya, boleh dikatakan bahawa James bertahan dengan kehilangan hanya 16 perlawanan dalam tujuh tahun, 14 secara langsung kerana ACL menderita pada permainan kelapan musim 2001. James tidak pernah menjadi kegemaran di pejabat depan Colt kerana mengabaikan wajib latihan musim adalah legenda dan tahun ini pada awalnya menolak untuk menyertai pasukan ke pertandingan pameran mereka di Jepun kerana “dia tidak mahu berada di pesawat itu lama”. James akhirnya menyerah dalam perjalanan tetapi tidak bermain.

James dibebani Tag Francais pasukan tahun lalu dan dibayar $ 8.2 juta, pampasan wajib dan rata-rata dari lima pemain dengan gaji tertinggi untuk kedudukan tersebut.
The Colts melancarkan dadu untuk menghilangkan “Tag” dari James tahun ini yang mana dia akan menghasilkan lebih dari $ 10 juta dolar.

Anda akan terkejut apabila mengetahui bahawa ejen James adalah Drew Rosenhaus, terkenal Terrell Owens. Agensi percuma dibuka pada hari Sturday dan perjanjian ditandatangani pada petang Ahad. Rosenhaus menyindir, “Ini perhentian pertama dan terakhir kerana ini adalah yang terbaik!” Baiklah, Drew. Semasa menandatangani kontrak dengan Cardinals, James menuju pasukan yang memimpin NFL dalam hantaran tetapi meninggal dunia terakhir ketika bergegas bola sepak dengan jumlah 1,132 ela dengan hanya 3.2 ela per membawa. The Cardinals telah mendapat satu 100 meter tergesa-gesa selama dua musim terakhir (Emitt Smith membakar Seattle sejauh 104 ela pada tahun 2004). Arizona tidak mempunyai garis keras untuk dibicarakan.

Dalam pertahanan James dia berusia 28 tahun dan kemungkinan ia adalah gaji terakhir BIG. Dia memetik iklim (yang saya fahami adalah Las Vegas dengan kelembapan) dan stadium baru Cardinals yang akan menampilkan bumbung yang ditarik dan rumput semula jadi yang dapat memanjangkan jangka hayatnya. Terdapat juga sepasang pemain All-Pro muda di Boldon dan Fitzgerald yang dapat membuka peluang untuk Edgerrin. Kenyataannya adalah bahawa Kardinal akan mengambil masa lebih dari satu tahun untuk mengatasi kekurangan garis serangan mereka dan 2006 akan menjadi tahun BYOB (Bawa Penyekat Sendiri) untuk Edge.

The Cardinals mempunyai satu musim kemenangan dan satu penampilan selepas musim sejak tahun 1988. Garis ofensif mereka adalah kekejian dan pertahanan yang sangat baik yang menduduki tangga kelapan keseluruhan pada tahun 2005 masih agak mencurigakan.

Iklim Tempe, stadion baru, sangat sesuai dalam organisasi yang mantap yang hanya memerlukan personel apakah jenis pergaduhan yang akan kembali? Tolong! Apabila semuanya sudah selesai dan tidak, jangan beritahu saya atau Edgerrin James, itu hanya mengenai BENJAMIN.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *