Sega Goes Poker

Sega Interprise masuk ke semua

Syarikat permainan lama Sega Interprise baru-baru ini telah masuk dengan menyelam terbaru DOWNLOAD APK 918KISS2 mereka ke perairan perjudian dalam talian yang dipenuhi jerung. Sekiranya anda mengetahui apa-apa mengenai permainan konsol, anda pasti mengetahui beberapa Kejayaan Sega seperti Sonic, Streets of Rage, Earth worm Jim dan Mortal Combat.

Beberapa permainan terbaru mereka merangkumi kejayaan seperti Afterburner dan The Napoleon. Sega telah melancarkan Sega Poker dan Sega Casino dan bertujuan untuk mendapatkan industri yang bernilai satu bilion dolar. Banyak syarikat yang berbeza mencuba nasib dan melancarkan laman perjudian, tetapi tanpa dana yang betul untuk iklan, promosi dan lain-lain, kebanyakannya gagal.

Laman poker tidak ada yang inovatif kerana mereka telah dilancarkan sebagai laman web pada pokernetwork iPoker yang ada. Ini bermaksud bahawa tidak ada perasaan Sega sama sekali di meja poker, ia seperti laman poker lain yang beroperasi di rangkaian iPoker. Tetapi di laman utama mereka, anda dapat merasakan Sega dengan watak permainan Sega yang berbeza yang memberikan promosi yang berbeza.

Mereka mempunyai beberapa ganjaran dan bonus poker yang baik , jadi mereka mungkin dapat memberi tanda pada industri permainan dalam talian jika mereka mempunyai dana yang diperlukan untuk pemasaran. Ini adalah laman permainan video pertama yang masuk ke dalam poker, dan akan menarik untuk melihat apakah jenama seperti Nintendo dan PlayStation akan menyertai permainan ini.

Walaupun begitu, laman web ini kukuh, dengan beberapa promosi yang baik dan sembang langsung yang mengalu-alukan pemain baru juga merupakan ciri hebat bagi mereka yang tidak pernah bermain poker dalam talian sebelum ini.

Sega Online Poker adalah nafas segar di dunia poker, dan saya tidak sabar-sabar untuk melihat bagaimana laman web ini akan berkembang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *